Βιογραφικό

me                 

Αμέσως μετά την αποφοίτηση μου από το International Baccalaureate ξεκίνησα σπουδές Ψυχολογίας (Bachelor of Science) στο πανεπιστήμιο του Surrey της Μεγάλης Βρετανίας διάρκειας τεσσάρων ετών. Οι μεταπτυχιακές μου σπουδές είχαν ως αντικείμενο την Ψυχική Υγεία Παιδιού & Εφήβου και οδήγησαν στην απόκτηση διπλώματος Master of Science από το Ινστιτούτο Ψυχιατρικής του Λονδίνου- King’sCollegeLondon.

Παράλληλα έχω εκπαιδευτεί από την SHL για τα κέντρα αξιολόγησης και ανάπτυξης εργαζομένων και έχω αποκτήσει Diploma Εργασιακής Ψυχολογίας. Στο πλαίσιο αυτό συνεργάστηκα με πολυεθνικό όμιλο εταιριών για την στρατολόγηση ανθρώπινου δυναμικού και την Forward Consulting ως Σύμβουλος Ανάπτυξης Ανθρωπίνων Πόρων.

H κλινική μου κατάρτιση στην Ψυχοθεραπεία περιλαμβάνει: πενταετή Ψυχοδραματική εκπαίδευση, σεμινάρια Ψυχαναλυτικής Θεωρίας και Πράξης, Συστημικής Θεωρίας και Θεραπείας Οικογένειας, καθώς επίσης και επιμόρφωση στην Κλινική Ψυχοπαθολογία της Ψυχιατρικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

Για επτά έτη εργάστηκα ως σύμβουλος στο Ελληνικό Ινστιτούτο Ανθρωπίνων Σχέσεων & Επικοινωνίας συντονίζοντας ομάδες παιδιών και ενηλίκων, σεμινάρια και ημερίδες αυτογνωσίας και παρέχοντας συμβουλευτική σε άτομα με θέματα σχέσεων, διαχείρισης άγχους και συναισθημάτων, αυτογνωσίας και αυτοεκτίμησης.

Επιπλέον έχω εργαστεί εθελοντικά στο SOS Κinderdorf International, όπου ασχολήθηκα με μαθησιακές και κοινωνικές δυσκολίες παιδιών και στην Εθνική Ομάδα Ειδικών του κέντρου Michael Rutter για Παιδιά & Εφήβους στο νοσοκομείο Maudsley του Εθνικού Συστήματος Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου. Τέλος έχω συνεργαστεί με το Κέντρο Πρόληψης του Δήμου Γλυφάδας και την Μονάδα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης του Αιγινητείου Νοσοκομείου.

Πλέον εργάζομαι σε ιδιωτικό πλαίσιο παρέχοντας συμβουλευτική και θεραπευτικές παρεμβάσεις σε παιδιά, ενήλικες και επιχειρήσεις.

© Copyright© 2018 Μαρίνα Ρογάρη Ψυχολόγος (BSc, Dip, MSc)